Foto: Arjo van der Graaff - juni 2012

OVER MIJ

Heb ik mijn leven net zo lekker op orde, ziet mijn lijf er holadiejee okee uit, wordt er eind april 2012 borstkanker geconstateerd.
En niet zo'n klein beetje ook.

Een borstamputatie & twee chemo's later, wordt in juli de diagnose gesteld.
Uitzaaiingen in de botten: schedel, nek, rug, ribben & bekken. Ongeneeslijk wordt gezegd.
Maar dat zullen we nog wel eens zien.
Mijn leven en mijn kinderen zijn me te lief.

Begin augustus ben ik -naast de reguliere behandeling in Nederland- aanvullende & bewezen therapieën in Duitsland gaan volgen. Deze behandelingen worden nagenoeg niet vergoed door mijn zorgverzekeraar. En bungelt er dus een ongezellig prijskaartje aan mijn pols.

And that just makes me a chick on a mission. Leuren met Leed. Om geld te genereren voor alle extra ziektekosten, waaronder niet vergoede behandelingen in het buitenland en reis- & verblijfskosten. Volgens mijn berekeningen ca. 30.000,-- euri op jaarbasis.

Sinds april 2013 ben ik begunstigde van de Stichting No Guts No Glory.
Deze stichting heeft KEIHARD geld nodig om mij financieel te kunnen ondersteunen met de behandelkosten. En daarnáást blijven er helaas nog eens genoeg kosten over die ik niet alleen kan opbrengen.

Tragisch is de diagnose "ongeneeslijk". Maar dat woord heb ik inmiddels het raam uitgeflikkerd. Dat woord maakt een mens pas echt doodziek. Hilarisch is wat ik er van probeer te maken.

Volledige focus op herstel.
Against all odds? Misschien. Maar ik denk van niet. No Guts, No Glory!

Inspirerend is dit lichamelijke gedoe wel. Ondanks de heftigheid van alles, heeft mijn tumor last van humor. En ben ik in februari 2013 deze blog gestart. Wat lach & beklag hier, wat rauw & rouw daar. Alles hieraan is ultiem & intiem, hartverscheurend & hartverwarmend.
Het leven is tragisch hilarisch en omarm ik het intens. En zo af & toe spuug ik het vol op de bek.

- Doe mee en deel deze blog binnen je netwerk
- Verzin initiatieven, groot/klein: alles helpt!
- Doe & doneer -in welke vorm dan ook- want we hebben al het KEIHARDE geld & bemoedigingen nodig!

Ik beleef een avontuur waar ik niet voor heb gekozen. Maar als het dan toch moét..hoppa! Knapzak over de schouder & gáán. Kom dan ook maar door met dat Onvermijdelijke Avontuur!


Copyright © 2013. All rights reserved.


vrijdag 3 mei 2013

Donaties: Onvermijdelijke Tussenstand mei 2013

Niet alleen de mailboxen, de facebooklikes en de tweets ontploften na de marathon... ook het aantal donaties dreigden de pan uit te rijzen. Lieve vrienden, familie, goede en vage kennissen, bekende en onbekende volgers en meelopers op het Onvermijdelijk Avontuur: Heel Erg Bedankt!

Op 8 april stond de teller op € 5602, -.
Een week later, tijdens het weekend van de ladiesnight en de marathon  kwam daar aan sponsorgeld en opbrengsten van de verkoop € 1492,76 bij.

Tussen 8 april en 1 mei is er door veel mensen een mooi bedrag overgemaakt op de behandelrekening.

Veel loopmaatjes van Natasja, die per gelopen kilometer hebben ingezet. Des te fijner dat ze ze alle 42 wist te lopen. Sommigen legden een bonus op de finish.

Van Den Bosch, Klundert, Etten Leur, Bergen op Zoom, via de zeeuwse eilanden naar Sommelsdijk, oversteken naar Hellevoetsluis, Rotterdam, Delft, Den haag, Oud-Ade en Rijpwetering (of all places :-) ), een klein lusje over IJsselstein, om te eindigen in Amsterdam. Via deze route maken we een rondje, om iedereen te bedanken.

Bij elkaar waren jullie goed voor € 2362,60 .

Daarmee komt de tussenstand voor mei op een bedrag van:

€ 9457, 36  

Supertrots zijn we. Op iedereen die ons, op wat voor manier dan ook heeft gesteund, bemoedigd, of aangemoedigd!!! En natuurlijk ook een beetje op onszelf én op onze achterban die ons tijdens de actie heeft gesteund en zonder wie dit allemaal niet mogelijk was. 
En we MOETEN door, want van dit bedrag is om en nabij de helft al betaald aan alle kosten tot dusver in 2013!

Tussenstand? Ja tussenstand. Er zijn namelijk nog verschillende projecten gaande.
  • Er volgt nog een veiling van een prachtig schilderij. Hierover volgt binnenkort bericht. 
  • Natasja moet nog 22 paar pannenlappen maken voor de Bergse Lions. De opbrengsten hiervan komen ook ten goede aan de behandelingen. Daarnaast zijn er veel mensen gecharmeerd van haar naaiwerk, en naait ze graag verder voor het Onvermijdelijk Avontuur. Nieuwe opdrachten sluiten achteraan aan in de rij :-). 
  • Er worden nog mooie zelfgemaakte spullen aangeboden via pinterest. Ook die opbrengsten zijn voor het Onvermijdelijk Avontuur. Neem gerust eens een kijkje, misschien zie je iets leuks voor moederdag, voor een kinderverjaardag of een leuk kraamkadootje: http://pinterest.com/onvermavontuur/
  • Tineke de Waal, een lieve Bergse dame, type 'niet lullen maar pellen' die spontaan aanhaakte met de sponsoractie,  zag de berg drop die werd gedoneerd en zei 'kop maar op, met die drop'. Zij heeft met koninginnendag voor een mooi bedrag aan 'goededoelendrop' verkocht. Er is nog drop over... dus wordt vervolgd!


(Op verzoek van Annemiek is deze posting waargenomen door Natasja Coli - van den Ing.) 

1 opmerking:

  1. Dit zijn de superberichten Annemiek...wat een bedrag en wat superduperfijn dat dit ten goede komt aan je behandelingen!!! Keep up the good work...gewoon omdat je het waard bent KANJER!!!

    BeantwoordenVerwijderen