Foto: Arjo van der Graaff - juni 2012

OVER MIJ

Heb ik mijn leven net zo lekker op orde, ziet mijn lijf er holadiejee okee uit, wordt er eind april 2012 borstkanker geconstateerd.
En niet zo'n klein beetje ook.

Een borstamputatie & twee chemo's later, wordt in juli de diagnose gesteld.
Uitzaaiingen in de botten: schedel, nek, rug, ribben & bekken. Ongeneeslijk wordt gezegd.
Maar dat zullen we nog wel eens zien.
Mijn leven en mijn kinderen zijn me te lief.

Begin augustus ben ik -naast de reguliere behandeling in Nederland- aanvullende & bewezen therapieën in Duitsland gaan volgen. Deze behandelingen worden nagenoeg niet vergoed door mijn zorgverzekeraar. En bungelt er dus een ongezellig prijskaartje aan mijn pols.

And that just makes me a chick on a mission. Leuren met Leed. Om geld te genereren voor alle extra ziektekosten, waaronder niet vergoede behandelingen in het buitenland en reis- & verblijfskosten. Volgens mijn berekeningen ca. 30.000,-- euri op jaarbasis.

Sinds april 2013 ben ik begunstigde van de Stichting No Guts No Glory.
Deze stichting heeft KEIHARD geld nodig om mij financieel te kunnen ondersteunen met de behandelkosten. En daarnáást blijven er helaas nog eens genoeg kosten over die ik niet alleen kan opbrengen.

Tragisch is de diagnose "ongeneeslijk". Maar dat woord heb ik inmiddels het raam uitgeflikkerd. Dat woord maakt een mens pas echt doodziek. Hilarisch is wat ik er van probeer te maken.

Volledige focus op herstel.
Against all odds? Misschien. Maar ik denk van niet. No Guts, No Glory!

Inspirerend is dit lichamelijke gedoe wel. Ondanks de heftigheid van alles, heeft mijn tumor last van humor. En ben ik in februari 2013 deze blog gestart. Wat lach & beklag hier, wat rauw & rouw daar. Alles hieraan is ultiem & intiem, hartverscheurend & hartverwarmend.
Het leven is tragisch hilarisch en omarm ik het intens. En zo af & toe spuug ik het vol op de bek.

- Doe mee en deel deze blog binnen je netwerk
- Verzin initiatieven, groot/klein: alles helpt!
- Doe & doneer -in welke vorm dan ook- want we hebben al het KEIHARDE geld & bemoedigingen nodig!

Ik beleef een avontuur waar ik niet voor heb gekozen. Maar als het dan toch moét..hoppa! Knapzak over de schouder & gáán. Kom dan ook maar door met dat Onvermijdelijke Avontuur!


Copyright © 2013. All rights reserved.


zaterdag 20 juli 2013

Onvermijdelijke Tussenstand: mei t/m juli 2013

Het heeft even geduurd, maar er is ook zoveel gebeurd in de tussentijd.
Dit is de tussenstand van de donaties tussen 2 mei en 19 juli.

Ik zal blijven berichten over de donaties en heb besloten de namen van de lieve mensen erbij te typen. Das net ff een tikkie persoonlijker.

Deze lieve mensen hebben de afgelopen twee maanden gestort, waarvan sommige lieve mensen blijven storten!

Dankjulliewels aan fam. vd. Ing, de Waal (8x opbrengst drop!), praktijk Zon & Maan, Moederforum Natasja (2x), Pappot, vd. Ing, Righart, vd. Biezen, Hazelzet-Broer, ChezInke, Tuinenburg, vd. Sluis en fam. Hiep. Hiep Hoeraaaa!

Tezamen een bedrag gedoneerd van 1.421,43!

Dat maakt dat de totale tussenstand komt op:
                          
                                                      10.878,79 euro

We zijn in februari officieel gestart met de blog. Vóór deze tijd zijn er ook mensen geweest die me al steunden in alle extra ziektekosten die 'dit gedoe' met zich meebrengt. Ik heb hen daar destijds ook voor bedankt, alleen nog niet op deze manier. Aan alle voorlopers & geldschieters vanaf juli 2012: SUPERBEDANKTFIJNETOPPERS!
En nu, na een half jaar is op deze rekening dus dit prachtige bedrag binnengekomen.

Zoals in mijn introductie vermeldt staat, zijn er twee rekeningen waarop gestort kan worden.
- de rekening van No Guts No Glory
die o.a. mijn behandelingen betaald, maar waarvan de pot écht, maar dan ook écht op is geraakt begin deze maand.
De extra behandelingen die mede-begunstigde Corine Barendregt en ik moesten volgen, zijn hoger uitgevallen dan aanvankelijk berekend. Kanker heeft een grillig karakter & behandelplannen worden daar dan ook op aangepast.
- de rekening van A. Coli
waar de overige ziektekosten van betaald worden, zoals oa. reis- en verblijfskosten. Maar ook mijn immuumsysteembevorderende middelen zoals Flor Essence en lijnzaad(olie) voor t Budwigpapje, medicijnendoosjes, nieuwebijdehuidigesituatiepassendebh's, bijdrage huishoudelijke hulp CAK enz.) Alle extra kosten die ziekte- of liever gezegd, herstelgerelateerd zijn.
Deze bonnen worden momenteel in kaart gebracht van het afgelopen jaar, zodat ik kan melden wat de uitgaven daarvan zijn.
Het saldo van deze rekening bedraagt momenteel niet de 10.878,79. Dat is het totaal gedoneerde bedrag tot nu toe. Met de kosten eraf van het afgelopen half jaar, bedraagt het actuele saldo op 20-7 4.492,60.

De verwachting is dat ik in de loop van augustus een operatie aan de uitzaaiing in mijn schedel en mijn staartbeen krijg. Het kan zijn dat dit gebeurt in Duitsland, maar misschien ook in Libanon of Shanghai. Dr. Sass is momenteel mijn behandelplan & operatie aan het bespreken met een neurochirurg. Waarover later meer.
Er zit dus zeer waarschijnlijk een vliegticket aan te komen en verblijfskosten voor een week. Ook deze pot is dan bijna leeg.

Uw steun blijft dus hard nodig. Op beide rekeningen eigenlijk.
Misschien is het een idee een toekomstige gift te splitsen, naar beide rekeningen.

Hoedanook, ik zag dat er over de 30.000 pageviews zijn. Mensen die Onvermijdelijk Avontuur en/of No Guts No Glory een warm hart toedragen, wil ik dan ook vragen te blijven bemoedigen; geldgewijs initiatiefsgewijs of anders.

Want geloof me, het is HARD NODIG!!

Tot slot: een fijne, welverdiende vakantie aan ieder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten