Foto: Arjo van der Graaff - juni 2012

OVER MIJ

Heb ik mijn leven net zo lekker op orde, ziet mijn lijf er holadiejee okee uit, wordt er eind april 2012 borstkanker geconstateerd.
En niet zo'n klein beetje ook.

Een borstamputatie & twee chemo's later, wordt in juli de diagnose gesteld.
Uitzaaiingen in de botten: schedel, nek, rug, ribben & bekken. Ongeneeslijk wordt gezegd.
Maar dat zullen we nog wel eens zien.
Mijn leven en mijn kinderen zijn me te lief.

Begin augustus ben ik -naast de reguliere behandeling in Nederland- aanvullende & bewezen therapieën in Duitsland gaan volgen. Deze behandelingen worden nagenoeg niet vergoed door mijn zorgverzekeraar. En bungelt er dus een ongezellig prijskaartje aan mijn pols.

And that just makes me a chick on a mission. Leuren met Leed. Om geld te genereren voor alle extra ziektekosten, waaronder niet vergoede behandelingen in het buitenland en reis- & verblijfskosten. Volgens mijn berekeningen ca. 30.000,-- euri op jaarbasis.

Sinds april 2013 ben ik begunstigde van de Stichting No Guts No Glory.
Deze stichting heeft KEIHARD geld nodig om mij financieel te kunnen ondersteunen met de behandelkosten. En daarnáást blijven er helaas nog eens genoeg kosten over die ik niet alleen kan opbrengen.

Tragisch is de diagnose "ongeneeslijk". Maar dat woord heb ik inmiddels het raam uitgeflikkerd. Dat woord maakt een mens pas echt doodziek. Hilarisch is wat ik er van probeer te maken.

Volledige focus op herstel.
Against all odds? Misschien. Maar ik denk van niet. No Guts, No Glory!

Inspirerend is dit lichamelijke gedoe wel. Ondanks de heftigheid van alles, heeft mijn tumor last van humor. En ben ik in februari 2013 deze blog gestart. Wat lach & beklag hier, wat rauw & rouw daar. Alles hieraan is ultiem & intiem, hartverscheurend & hartverwarmend.
Het leven is tragisch hilarisch en omarm ik het intens. En zo af & toe spuug ik het vol op de bek.

- Doe mee en deel deze blog binnen je netwerk
- Verzin initiatieven, groot/klein: alles helpt!
- Doe & doneer -in welke vorm dan ook- want we hebben al het KEIHARDE geld & bemoedigingen nodig!

Ik beleef een avontuur waar ik niet voor heb gekozen. Maar als het dan toch moét..hoppa! Knapzak over de schouder & gáán. Kom dan ook maar door met dat Onvermijdelijke Avontuur!


Copyright © 2013. All rights reserved.


dinsdag 16 juli 2013

Veiling Onvermijdelijke Kunstwerken


Onvermijdelijk Kunstwerk

gemaakt door Floor Doing & Monique van Welzen

"Warme kleuren voor deze warme vrouw en haar kinderen. De sepia kleuren die ook de blog van Annemiek vullen. Hun wereld staat soms op de kop. Het leven krijgt een ander perspectief. Daarom kan het schilderij opgehangen worden zoals men wil.
We willen uitdrukken dat familie alles is. Dat de paden in het leven niet altijd egaal zijn. Daarom hebben we een palletmes gebruikt, die ook de 'hobbels' in het leven en dus de schilderij vormgeven.
Het is vaag bij de horizon. Omdat datgene wat er zich achter die horizon bevindt, niet altijd scherp is.
Getracht is het dynamische en het ondernemende van hen weer te geven. Ze laten zich niet voor "een gat" vangen. Ze blijven de zonnige kant zien.
Dit Onvermijdelijke Avontuur gaan ze aan. Annemiek, Moos & Babs, hand in hand!"
Aldus kunstenaressen Floor & Monique.
Het is acrylverf op schildersdoek en de afmetingen zijn 60 x 80 cm.
Het bod start op 100,-- euro.

Op woensdagavond 17 juli van 23.10 tot 23.45 wordt er een radiointerview uitgezonden op radio 5 in de rubriek Dichtbij Nederland *klik*. Ook benieuwd naar de drie pijlers waarop de Duitse artsen mijn behandeling op baseren, en naar alles wat ik tegenkom op mijn 'onvermijdelijk avontuur'? Luister dan op woensdagavond naar radio 5!

En... tromgeroffel....

 In dit radiointerview maak ik ook deze veiling bekend.

De veiling sluit na de zomervakantie op vrijdag 6 september. Degene die dan met het hoogste bod is gekomen is dan de eigenaar van dit prachtige kunstwerk. De opbrengsten komen volledig  ten goede aan de stichting No Guts No Glory *klik*. Deze stichting ondersteunt Annemiek in het betalen van de behandelingen.

Ook kan er een bod gedaan worden op het onvermijdelijke naaiwerk. Kijk hiervoor op onze pinterestsite *klik*. Op alles wat niet staat onder het kopje verkocht, ideeën of gereserveerd kan geboden worden. 

Reacties kunnen via het reactieveld onder dit bericht of via onvermijdelijkavontuur@gmail.com.

Wie komt er met een mooi startbod boven de 100 euro ???!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten